Cartodelta, aposta per la contractació de joves

Cartodelta ha contractat a 2 joves per reforçar l’equip tècnic del departament de disseny i de fabricació. Aquesta actuació està impulsada i subvencionada pel SOC i finançada al 100% pel Fons Social Europeu com a part de la resposta de la Unió Europea a la pandèmia de COVID-19. Una iniciativa europea d’ocupació juvenil que té com a objectiu reduir l’atur juvenil a la Unió Europea.

Impulsada pel Fons Social Europeu, la Iniciativa d’Ocupació juvenil garanteix el treball dels joves mitjançant un sistema de cofinançament juntament amb Cartodelta, que és la beneficiària d’aquesta subvenció.

Així doncs, gràcies a la voluntat de Cartodelta per aprofitar el talent jove del territori i al Servei d’Ocupació de Catalunya, es posa en marxa una iniciativa que portarà a dos joves d’Amposta a formar part de l’equip de Cartodelta.